Ντράγκο:ένας μικρός καλλιτέχνης

Ένα λουλούδι από ξύσματα μολυβιού

Ο Ντράγκο προσφέρει ένα λουλούδι από ξύσματα μολυβιού.

Ο Ντράγκο είναι μαθητής της τετάρτης τάξης. Ζωγραφίζει θαυμάσια και χρησιμοποιεί τη φαντασία του για να δημιουργήσει όμορφες κατασκευές αξιοποιώντας μικροπράγματα και ευτελή αντικέιμενα.

Πλαστικά μπουκάλια, κομμάτια από αναψυκτικά, ξύσματα από μολύβι, οδοντογλυφίδες μεταμορφώνονται σε κάστρα, φιγούρες, λουλούδια,  σπιτάκια και πολλά άλλα. Και το πιο σημαντικό: έχει πολύ καλό χαρακτήρα και τα παιδιά τον αγαπάνε, τον εκτιμούνε και τον θαυμάζουν.

H γνώμη των παιδιών για τον Ντράγκο

«O Nτράγκο είναι ένα πολύ καλό παιδί, δημιουργικό και ευγενικό. Έχει κάνει πολλές ζωγραφιές και έχει πει πολλές ιδέες για την  τάξη, όπως να φτιάξει πύργους και κάστρα από πλαστικά μπουκάλια.IMG_7554 
Στο  Ντράγκο  θα ήθελα να μοιάσω, όχι μόνο εγώ αλλά και τα άλλα παιδιά της τάξης. 
Ο κύριος μας έχει πει να τον έχουμε σαν πρότυπο και πράγματι τα παιδιά δεν του μιλάνε άσχημα και δεν τον κοροιδεύουν πίσω από την πλάτη του.» Κωνσταντίνος
«Ο Ντράγκο είναι καλός ζωγράφος κι άμα πάει σε διαγωνισμό ζωγραφικής αυτός θα κερδίσει». Χρήστος Μπ. 
«Ο Ντράγκο είναι καλλιτέχνης και μπορεί να ζωντανέψει του κόσμου τη φαντασία!Είναι καταπληκτικός!» Χρήστος Κ.
IMG_8015«Ο Ντράγκο κάνει πολύ ωραίες ζωγραφιές και διάφορες κατασκευές.» Σοφία
«Eίναι φίλος μου,πηγαίνει Τετάρτη τάξη και έιναι ένα χρόνο μεγαλύτερος μου. Ξέρει να να ζωγραφίζει τέλεια και όταν μεγαλώσει θα γίνει εκπληκτικός ζωγράφος.» Βασίλης
«Είναι πολύ καλό παιδί και ζωγραφίζει πολύ ωραία. Μου αρέσουν πολύ  αυτά που φτιάχνει.» Στέλιος
image«O Nτράγκο είναι ένα παιδί στην τάξη μας και εμείς τον λέμε καλλιτέχνη! Είναι ο καλύτερος ζωγράφος, αυτός μας δίνει πολύ φαντασία, όπως τι να κάνουμε με τα πλαστικά  μπουκάλια. Είναι ευγενικό παιδί και στο σπίτι του φτιάχνει πολλές πολλές κατασκευές, όπως το Μάτι,το Κάστρο,τον Πύργο της Πίζας και πολλά άλλα. Είναι ο καλύτερος του κόσμου- από τα μικρά παιδιά- και στείλαμε το έργο του σε ένα διαγωνισμό.» Στέλλα
 

Δημιουργίες του Ντράγκο

About Δημήτρης Λεπίδας

Διδάσκω αεί διδασκόμενος!

Ένα σχόλιο »

  1. Ο/Η Μαρία λέει:

    Πράγματι, ο Ντράγκος εκτός απο καλός μαθητής και καλός άνθρωπος είναι και καλλιτέχνης!!!

  2. Ο/Η Μαρία λέει:

    Πραγματικά άξιζε όλο αυτό το αφιέρωμα στον μικρό καλλιτέχνη μας! Μπράβο και στους συμμαθητές του Ντράγκο που αξιολογούν και εκτιμούν τόσο αυθόρμητα το ταλέντο του. Όμως εκτιμούν κυρίως το ότι ο Ντράγκο είναι ένα σεμνό παιδί,που δεν υπερηφανεύεται για το θείο δώρο του,αλλά απλά το ξεδιπλώνει και δημιουργεί… Άλλωστε όλοι είμαστε μοναδικοί και όλοι έχουμε κάποιο ταλέντο-δώρο,αρκεί να το καλλιεργούμε!

    • Ο/Η Dimedu λέει:

      Ακριβώς!Όλα τα παιδία έχουν το ταλέντο τους και είναι ξεχωριστά.Και είναι πράγματι όμορφο να αναγνωρίζουν τις ικανότητες του άλλου αλλά και να δέχονται την αναγνώριση με σεμνότητα!

  3. Ο/Η sofia λέει:

    Κυριε πολυ ωραιο αυτο που βαλατε για τον Ντραγκο

  4. Ο/Η Χρήστος Κίτσιος λέει:

    κύριε ο ντράγκο είναι ήρωας της φανταδίας

    • Ο/Η Dimedu λέει:

      Είναι πράγματι!Έχει κι αυτος το δικό του ξεχωριστό ταλέντο!Περιμένω απο σένα να γράψεις κι άλλο τραγούδι!!

  5. Ο/Η konstantinos λέει:

    Ενα τραγουδι για το Ντραγκο.

  6. Ο/Η nantia bakogianni λέει:

    Είναι πραγματικά ένα σπουδαίο παιδι!Στο νηπιαγωγείο με «ξελάσπωνε» πάντα όταν έπρεπε να σχεδιάσω κάτι στα γρήγορα.Συγχαρητήρια στο δάσκαλό του που τον βοηθά να ανθίσει και να ξεδιπλώσει τα ταλέντα του, όπως κάνει και με όλους/όλες τους μαθητέςκαι μαθήτριές του!Μπράβο και στα παιδιά για τον υπέροχο τρόπο που εκφράζονται για τον φίλο τους!!!

    • Ο/Η Dimedu λέει:

      Eυχαριστούμε πολύ για τα όμορφα σχόλια κ.Νάντια!Μπράβο στον Ντράγκο και στα παιδιά αλλά και σε εσάς που συμβάλατε από το νηπιαγωγείο στην πρόοδο τους!

  7. Ο/Η Χρηστος μ. λέει:

    κυριε ο ντραγκο εχει κανει τοσα πολα για μασ. και πρεπει να κανουμε κατι για αυτον .Δεν συμφωνειται ;

    • Ο/Η Dimedu λέει:

      Συμφωνώ Χρήστο και χαίρομαι που το λες. Αυτό που κάνετε,ότι τον εκτιμάτε και τον αναγνωρίζετε είναι ήδη σημαντικό και το νιώθει πιστεύω. Του το αναγνωρίσατε κιόλας με όσα γράψατε γι’αυτόν στο αφιέρωμα που κάναμε.

  8. Ο/Η Σοφια λέει:

    Κυριε ο ντραγκο κανει πολυ ωραιες ζωγραφιες

  9. Ο/Η Σοφια λέει:

    Κυριε ο Ντραγκο εχει κανει πολυ ωραιες ζωγραφιες

Σχολιάστε